Onze vacatures op plana-vo.nl

Het Metzo College behoort tot de stichting Achterhoek VO. Achterhoek VO is een aantrekkelijke werkgever.  De stichting beheert tien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek: Almende College, Gerrit Komrij College, Ludger College, Metzo College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Het Stedelijk en Ulenhofcollege. Per 1 augustus 2015 maakt Pronova ook onderdeel uit van de stichting.


Achterhoek VO is voor haar scholen regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Hierin werkt Het metzo College binnen Achterhoek VO samen met een drietal schoolbesturen in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers.


Via de website www.plana-vo.nl heeft u toegang tot onze vacatures.

We stellen het zeer op prijs als u solliciteert. Voor de verwerking van sollicitaties maken we gebruik van www.meesterbaan.nl.


Actuele vacatures

Open sollicitatie

Als er geen passende vacature op de website staat, kunt u uw open sollicitatie insturen via het sollicitatieformulier van Achterhoek VO. Uw sollicitatie wordt dan zes maanden in portefeuille bewaard binnen de stichting.